Pokémonjakt i Mall of Scandinavia

Pokémonjakt i Mall of Scandinavia

Tog en tur till Mall of Scandinavia för att köpa mig en halsduk. Till min förvåning möttes jag av barn, ungdomar och äldre som satt, gick omkring med blicken riktad mot sina mobiltelefoner. Jag var tvungen att stanna en äldre kvinna och fråga vad som händer. Hon svarade med blicken ständigt riktad mot telefonen att det är handlarna i Mall of Scandinavia som har ett jippo där besökarna skall finna så många Pokémons som möjligt. Priserna berättade hon var fortfarande hemliga, men det utlovades många fina priser. Själv fick jag åka tomhänt hem utan att ha hitta en halsduk. Nu har butikerna tagit fram vårmodet och där ingår det inte någon halsduk. Det är historien bakom denna bild.

Mall of Scandinavia hade ett event där besökarna skulle hitta så många Pokémons som möjligt för att vinna fina priser.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera