Jerry Williams är död, 18-03-26

Jag hade äran att träffa Jerry Williams (Erik Fernström) då jag och reporter Leif Oldenburg på lokaltidningen Vi i Solna gjorde ett reportage. Jerry gjorde ett återbesök på ett fullsatt Folkets Hus i Solna. Det var Herta Fischer som arrangerade serien ”Det goda samtalet”. Jerry berättade då om sitt liv och om hans uppväxt under 1950-talet på Huvudstagatan 14. Jerry Williams har i många år varit en av Sveriges mest folkkära artister. 2010 tilldelades han Årets hederspris på Grammisgalan. Han lämnar efter sig fru och tre barn. Jerry Williams blev 75 år.

Jerry Williams har i många år varit en av Sveriges mest folkkära artister.

Herta Fischer arrangerade serien ”Det goda samtalet”.

Herta Fischer och Jerry Williams hade mycket att prata om.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera