Arbetarrörelsens alldeles egen dag, Upplands Väsby

En gammal tradition är svår att bryta. Trots att regnet hängde i luften hade många samlats för att fira arbetarrörelsens högtidsdag 1:a maj i Suseboparken. Gun Bjurberg underhöll med sång och musik medan det bjöds på både korv och kaffe. Årets paroll är ”Tillsammans för trygghet”. Arbetarkommunens ordförande Erika Fransson hälsade alla välkomna och presenterade de tre inbjudna talarna, riksdagsledamot Azadeh Rojhan Gustafsson, Marie Åberg, LO-facken i Upplands Väsby, och Sol Hanell, ordförande SSU Upplands Väsby.
Avslutningsvis till höll Mathias Bohman, kommunstyrelsens ordförande i Väsby, också ett tal som bland annat handlade om att tillsammans skapa ett bättre samhälle där alla kan känna sig trygga.

Ali Kashefi rättar till banderollen som visar att han för dagen är funktionär.

Det behövs hjälp med att sätta fast 1:a majmärke på rockslaget.

Erika Fransson välkomnade all deltager till årets 1:a maj i Suseboparken.

Marie Åberg, LO-facken i Upplands Väsby, höll sitt allra första tal någonsin. Marie var väldigt stolt över att få göra det under ett 1:a majmöte.

Det var en ganska regnig 1:a maj. Utrustningen fick skyddas.

Azadeh Rojhan Gustafsson, riksdagsledamot, pratade om hur det debatteras bland annat på Facebook om det ökande våldet i samhället, bilbränder med mera. Hon menar att det måste till krafttag för att få slut på eländet..

Azadeh Rojhan Gustafsson, riksdagsledamot, pratade om hur det debatteras bland annat på Facebook om det ökande våldet i samhället, bilbränder med mera. Hon menar att det måste till krafttag för att få slut på eländet.

Gun Bjurberg underhöll med både sång och musik.

Sol Hanell, ordförande SSU Upplands Väsby, vill att ungdomarna skall få en större chans att komma in i arbetslivet. Hon menar att Väsby har många duktiga ungdomar som kan bidra i samhället.

Mathias Bohman (kommunstyrelsens ordförande) framhöll hur enade socialdemokraterna i Upplands Väsby är för att tillsammans få ett bättre samhälle där alla kan känna sig trygg.

Klar och tydlig information.

Mathias Bohman (kommunstyrelsens ordförande) framhöll hur enade socialdemokraterna i Upplands Väsby är för att tillsammans få ett bättre samhälle där alla kan känna sig trygg.

Innan färden in till Stockholm sjöngs Internationalen för att hja stämningen.

Mathias Bohman (kommunstyrelsens ordförande) och Leif Berglund (kommunfullmäktiges ordförande) i diskussion.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera