Väsby Stadslopp, Upplands Väsby

I lördags (19/5) var det en riktig familjedag då det var dax för Väsby Stadslopp för tredje gången. Alla som ville fick delta, elitlöpare såväl som motionär. Det fanns två sträckor för de äldre att springa, 5 respektive 10 kilometer. Både start och mål var utanför utanför Väsby Centrums huvudentré. Innan loppet värmde tävlingsdeltagarna upp med hjälp av flodhästen Flodis, TV-profilen gladiatorn ”Pansar” Peter Bláha och personal från Medley. Barnen som deltog sprang en sträcka på ca 1 kilometer. En del föräldrar passade på att springa tillsammans med sina barn. Efter loppet delade Peter Bláha ut guldmedaljer och t-shirts till barnen. Arrangör var Team Pannben sponsrad av bland andra Väsby Centrum, Medley och lokaltidningen Vi i Väsby.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera