Smedbydagen, Upplands Väsby

Årets Smedbydag i Upplands Väsby blev en riktig familjedag. Alla njöt och hade trevligt på ängen vid Gunnes gård under lördagen (2 juni). Medan barnen åt hamburgare och glass kunde de vuxna fynda på loppmarknaden där allt möjligt fanns till försäljning. Det var en kanondag med fint väder och gott humör som speglade årets Smedbydag som i år arrangerades för fjärde gången. Väsbyhem bjöd på hamburgare till alla och när glassbilen kom med glass som Stena fastigheter bjöd på så var det ett lemmeltåg av barn som inte ville missa chansen till en glass. Mathias Bohman (S), kommunstyrelsens ordförande, och Leif Bejhed (V), kultur- och fritidsnämndens ordförande, invigde Smedby aktivitetspark. Ett något ovanligt inslag var att de flesta politiska partierna i Väsby fanns representerade. Naturligtvis beror det på att det är valår i år. Många föreningar var representerade, bland annat polisen, brandkåren, Lottakåren, Hemvärnet, Väsbyhem och många andra. För barnen fanns det många aktiviteter som hoppborg, ponnyridning, frisbeegolftävling, och gratis popcorn.

Arrangör av Smedbydagen är BRF Smedby 3, Smedby fritidsgårdar och Upplands Väsby kommun.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera