En fin och uppskattad tradition när Väsbyhem bjöd till stort kalas.

I lördags (31 augusti) bjöd Väsbyhem alla sina hyresgäster och väsbybor igen till en festdag vid Sigma centrum. Dagens stora dragplåster var Sean Banan. Som vanligt fanns det hoppborg för alla barn med spring i benen, klättervägg, popcorn, ponnyridning och möjlighet att bekanta sig med olika djur som fanns i små inhägnader. Dagen till ära var ämnet naturligtvis banan efter gästartisten Sean Banan. En levande banan bjöd alla som ville ha på banan.

Det var knökfullt långt innan Sean Banan skulle uppträda. När han äntligen kom var det full fart på scen under en timme. Sean Banans budskap till både föräldrar och barn var att alla skall vara ett föredöme. Barnen gör inte som man säger, de gör som man själv gör. Han nämnde de som har en så kallad diagnos. Sean Banan vill att ordet diagnos tas bort. Han menar att alla de barnen har en superkraft som de skall vara stolta över och att alla barn är unika och har olika förutsättningar. Han hotade med att om barnen inte gör som han säger kommer han att bajsa i deras brevlåda, så det gäller att sköta sig. Medan Sean Banan signerade kepsar och skrev autografer rappade Claudio på scenen.

Mot högre höjder på en klättervägg.
Dagens tema var banan. Barnen tecknade både bananer och artisten Sean Banan.
Dagens tema var banan. Barnen tecknade både bananer och artisten Sean Banan.
Som vanligt var hoppborgen ett givet mål.
En levande banan delade ut bananer under Väsbyhemsdagen.
Barnen hade möjlighet att bekanta sig med olika djur.
Blev man hungrig fanns det varm korv att få.
Riktiga suportrar.
”Om ni inte sköter er så kommer jag att bajsa i er brevlåda” hotade Sean Banan.
Det var fullt ös på scen.
Det var knökfullt långt innan Sean Banan äntrade scenen.
Sean Banan vill gärna vara nära sin publik
En riktigt cool tjej.
Det märktes att Sean Banan kände sig som en kung.
Fjärilsinspirerad dans.
Sean Banan är populär även bland de yngre.
Claudio underhöll med rapp.
Många ville bli förevigade med artisten Sean Banan.
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.