Väsbyhem firar 70 år, Upplands Väsby, Sverige

Väsbyhem bjöd till stort 70-årskala

Ballonger, varmkorv och tårta till alla när Väsbyhem bjöd till fest vid Sigma centrum.

Under lördagen (25 augusti) bjöd Väsbyhem alla sina hyresgäster och väsbybor till en stor festdag vid Sigma centrum. I år firar nämligen Väsbyhem 70 år som bostadsbolag. Dagen till ära kom Wiktoria och underhöll. Hon är bland annat känd från Melodifestivalen med låtarna ”Save Me” och ”As I Lay Me Down”. Efter uppträdandet fanns det tid för de som ville ta en selfie tillsammans med Wiktoria. Tobbe trollkarl var också inbjuden och han pratade mycket om hur viktigt det är att vara miljömedveten. Han förklarade, inte bara för barnen, hur viktigt det är att vi gemensamt tar ansvar för miljön. Under dagen fanns många aktiviteter för både vuxna och barn som t ex ponnyridning, klättervägg och hoppborg. Dagen till ära serverades det en 70 meter lång tårta. Av förklarliga skäl serverades den i tillskurna bitar. En stor publiksuccé var när Väsby Brukshundklubb bjöd på uppvisningsagility med duktiga och snabba hundar.

Ända sedan 1948 har Väsbyhem varit med och bidragit till utvecklingen av Upplands Väsby kommun. Från de första hyreshusen på Björkvallavägen fram till dagens nära 4 500 hyreslägenheter i våra bostadsområden runt om i kommunen. Företaget är bland de 30 största av Sveriges cirka 300 allmännyttiga bostadsföretag.

Wiktoria, känd från bland annat Melodifestivalen, gästade Väsbyhemdagen.

Alla bjöds på tårta.

Barnen stod i lång kö till klätterväggen. Lite läskigt tyckte några.

Barnens favorit Tobbe trollkarl pratade om hur vi gemensamt kan rädda vår planet.

Tobbe trollkarl förklarade hur viktigt det är att sortera sopor rätt.

Väsbyhem bjöd på 70 meter lång tårta.

Barnen kunde komma nära och klappa djuren som fanns vid Sigma centrum.

Ballongerna visade tydligt vad som firades.

För den som var hungrig fanns det korv att tillgå.

Lite trolleri visade Tobbe trollkarl, men barnen överlistade honom ibland.

Väsby Brukshundklubb hade en uppvisningstävling.

Väsby Brukshundklubb hade en uppvisningstävling.

Det var ibland trångt i hoppborgen.

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

Barnen kunde komma nära och klappa djuren som fanns vid Sigma centrum.

En bit tårta efter all lek i hoppborgen.

Grabbgänget gick in i Sigma centrum för att avnjuta tårtan.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.